thanks for nothing liksom

I lördags.
Jonna: Fan jag kan inte ha något i fickorna.
Emma: Jag kan ta det i min väska.
Jonna: Aldrig i livet, du slarvar bara bort det.
Emma: Nä, jag har faktiskt aldrig slarvat bort något från väskan.

Gud: Se där, det ska vi ordna.

= Kontokortet borta. Man ba' jaha, tack. Vad fan var det lönt för?


trött söndag

Åh fröken mår dåligt. Eller ja, fröken är trött egentligen. Så trött att man mår dåligt? Sov två timmar när jag kom hem imorse, var vaken lika länge och har sen sovit hela dagen. Går på Skalmans mat-och-sov-klocka om man säger så. 
 
Så vad annars? Ingenting. Lite Rederiet (youtube is my bitch) helt enkelt och lite catching up över telefon. Om jag skulle ta tag i mitt liv? Bra idé. Imorgon.

och ja jag mår bra idag

Vaknade till åtta missade samtal, lätt huvudvärk och ett blåmärke på benet som jag inte har en aning om hur det kom till. Hur gårdagen var?

Random och sjukt kul.


sa någon fjortis förfest?

Vi lyssnar på Carola på högsta volym och dricker Jonnas studentchampagne. Fint!


flashback emma 15 år

I telefon med Jonna.
Jonna: Men gör dig i ordning och kom hit så kan vi förfesta här.
Emma: Visst, men har du något att dricka?
Jonna: Just fan, nä.. Har du?
Emma: En halv vodka bara.
Jonna: Okej, ja men om vi tar den och .. Jag har en cider!
 
Enda skillnaden på att vara 20 år och 15 år att man får köpa lagligt, problemet med det är att enda stället man får handla på ALDRIG har öppet när man behöver det.
 
Fjortis tjej 92 ska bli full som en fjorre. Tja tja.

said the rapist to the child


första (riktiga) dagen på jobbet

Efter upplärning, genomgång och en hel massa lyssnande fick vi äntligen börja sälja. Och vet ni vad? Jag hade mitt första sälj idag! Yeay me!

Imorgon blir en lååååång dag. Ska ha körlektion kl 07.20, sen jobbar jag 09.00-18.00 och ska iväg och träna direkt efter. Eller ja, det beror på om jag kan lösa maten. Måste äta minst två timmar innan träning och vår sista rast är 15.00, passet börjar först 18.45.. Ska kolla på ICA imorgon om det finns någon shake eller liknande man kan ta innan (lätt att dricka vid datorn).

thats a lovely shade of slut you're wearing today!

Jag vet vad ni tänker nu. "Jäkla fjortis." Men alltså, till mitt försvar vill jag bara säga att jag faktiskt inte alls var 14 år när jag bestämde mig för att gå ut i ett linne till klänning. Så don't blame my fjortis-tid liksom.
 
Jag var 17 år. Så nu var det ut världen!

word


heja lyckliga emma!

Hejsan era små mupps!
 
Jag har nytt jobb! Thats right. Förra veckan tog jag ett snack med min dåvarande (nu f.d) chef och frågade om tider för oktober. Efter mycket tjat kom det fram att "det inte finns någon möjlighet att garantera heltid" och "ifall din ekonomiska situation kräver det så får du söka dig någon annanstans". 
 
Så jag gjorde det. Sökte mig någon annanstans alltså. I fredags sökte jag, i måndags ringde de, i tisdags gick jag på möte och samma dag sa jag upp mig från båtarna. Idag hade jag min första dag! Vill ni veta hur lycklig jag är över det? Okej då.


Jag är rätt så överlycklig. Hela veckan har jag spenderat i ett konstant lyckorus. Ibland tror jag att Gud tycker lite mer om mig än alla andra faktiskt. (Förutom när han jävlas med mig, då tror jag att han tycker lite sämre om mig)

när man slutar försöka

Efter att ha spenderat nästan varje lediga dag på körskolan sen mitten av juni, tappade jag all lust och intresse för körkortet. Teorin stod mig upp i halsen och körlektionerna gick inget bra, det kändes som om jag stod still. Jag var utled på det och ville bara ge upp. Så jag tog en veckas paus då jag inte ens rörde boken. Än mindre tillät mig att tänka på det.

Idag körde jag mitt bästa hittills och blev (äntligen!!) färdig med repetitionsdelen på teorin. Så jävla skönt!! Står i skrivandes stund och väntar på bussen med världens leende på läpparna. (Tanten breve snear men hon kan ha det.)


och vips! - så vart man inte hungrig längre

Sabina: Går du och äter lunch klockan elva då?
Emma: Absolut, jag är vrålhungrig.

Kollar matsedeln. Går sist på rast istället. Kåldolmar. Blä.


@ wörk

Okej så jag överlevde mörkret ändå. Behöver inte jobbstrejka med andra ord.

Funderar på att kila iväg till körskolan efter jobbet i eftermiddag, men med facit i hand så är det ingen bra idé. Tydligen så är det inte så uppskattat med sovande elever. Undrar varför.


mörkrädd tjej to be arbetslös istället?

Paniskt mörkrädd tjej 92 tycker inte om att börja klockan sex på morgonen. När sjutton hann det bli så mörkt!?


cry baby.. eller ja, bara en tönt då

Okej, så jag blev kanske lite hooked på Vampire Diaries. Och det kan vara så att jag gråtit non-stop i en kvart nu efter att ha sett sista avsnittet. Typ.
 
Ringde Jonna direkt efter (nåja, försökte torka lite tårar, sluta snora och harkla mig ett par gånger först) jag sett sista avsnittet för att.. tja, få lite stöd i min sorg. Hon hörde knappt ett ord av vad jag sa, för lika fort började jag storböla igen.
 
Emma: Mwhen det.. är.. såååå.. såorjligt. *snor, harkel*
Jonna: Din jävla tönt, nu ska jag äta tårta. Hej då.
 
Thanks for nothing liksom. (Hon ringde faktiskt upp senare när jag varit lite mer.. känslomässigt stabil om vi säger så, och diskuterade olika teorier om vad som kommer att hända i nästa säsong. Nu när Elena blir vampyr kommer hon ju faktiskt att minnas att hon träffade Damon före hon träffade Stefan. Vilket jag skiter högaktningsfullt i med tanke på att jag är Team Stefan. Åh helvete, nu börjar jag gråta igen.)
 
Humor bland alla nördiga tårar.

humor


rapport från sjuksängen

Fröken är sjuk och uttråkad. Och tycker att det är lite trist att inte ha skrivit på så länge. Så here we go.

Livet flyter på, ren rutin och inga överraskningar men det är rätt skönt faktiskt. Jobbar, pluggar teori, övningskör och tränar. Same same. Just nu fyller jag ut min sjuktid med Vampire Diaries och skickar lite hat till Jonna varje gång Damon kommer in i rutan och planerar bröllop varje gång Jeremy kommer in istället. Så ja, jag är väl fortfarande lika.. speciell i huvet som tidigare.

Sen försöker jag även slå The Akinator, och det i sig är ett jävla tidsfördriv. (Så sjukt busy och VIP jag är) Ska försöka slå honom med Glader från Snövit. Suck on that konstiga-ande-i-icke-flaska-som-t.o.m-listade-ut-Stiflers-mamma.


RSS 2.0