"Some people just need a high five. In their face. With a chair."

Ulf Brunnberg. That's all i need to say. Idiot.

begravningen kommer att hållas nästa torsdag kl 12, välkomna


damn yu autocorrect?


till mamma och pappa: that's right, jag städar, frivilligt!

Spenderar en kringflackandes dag på jobbet idag. Började klockan åtta och fick hoppa in baristan till tio, därefter skulle jag egentligen vara avlösare (ta över kassan när någon går på rast) men städ var en man kort så jag anmälde mig till det istället. Så nu har jag ansvaret för moppning/toastäd/se-till-så-att-allt-är-rent-och-snyggt på däck fyra (passagerardäcket) istället. Och Hurtiga Emma har tagit över för dagen, jag trivs som fisken i vattnet. Variation förnöjer vardagen! (Trista Emma önskar livet ur Hurtiga Emma)


söndag = städdag

Hej du har kommit till Emmas blogg, jag kan tyvärr inte skriva just nu, men om du lämnar min blogg tillräckligt fort kommer du inte att märka det. Tack. Piiiiiip.
 
 
 

vampire diaries

Har Vampire Diaries maraton med Jonna. Vi är på avsnitt sex och.. serien suger. Men alla andra är så hooked på serien så då ger vi den en chans. En säsong. Sen kan den ha det och vi har spenderat x antal timmar av vårt liv på något krasst som vi aldrig kommer att få tillbaka igen. Så värt det.


vad sa'ru nu då!?

Vadde har vunnit alla matcher i wordfeud, rumble och song pop. Så jag utmanade honom i allmänbildning - quizla. Och tja.. resultatet talar för sig själv.
 
 

ja för det är ju verkligen samma sak

Igår på jobbet.

Emma: Jag har bokat min halka.
Alex: Jaså? Grattis!
Emma: Tack, jag tjatar om det hela tiden. Har nog berättat det för alla på båten nu.
Alex: Jag vet vad du menar, gjorde samma sak när jag kom in på vetrinärutbildningen i Köpenhamn.
Emma: ...


best regards, trött tjej 92

Jag är vaken (nåja), påklädd och sitter väntandes på bussen. "Redo för dagen" Ska på teorilektion 8.30 och efter.. SKA JAG DIREKT HEM OCH SOVA! 13.15 börjar jobba och jag tänker då inte vara vaken fram tills dess. // Trött tjej.


halkan bokad!

Har precis haft min femtioelfte körlektion (okej trettonde men känns så mycket mer) och i slutet av lektionen berättade Anders att vi ska boka min halka. Jag blev så exalterad att jag höll på att köra av vägen. Tur att de inte berättar om man klarat uppkörningen förrän efter, då kommer de att dra tillbaka det illa kvickt.


brb, är afk t.o.m i em, glhf

"Google is like the brain i never had"


i vilket cornflakespaket var det nu man kunde hitta körkortet sa du?

Den där körkortsboken bara växer, jag lovar!


om blickar kunde döda..

Klämde tummen på jobbet idag och stoppade handen i ett glas med is och tyckte allmänt synd om mig själv. Julia förvånat: men det där ser ju inte ut att göra ont!


min studentmössa

Bland allt skit och knåp jag har samlat på mig ligger min studentmössa bland röran. Min roséfläckade studentmössa. Stoppade min storstädning för att läsa alla hälsningar som skrevs i den under studentdagen. Vem det var som kom på att man ska skriva i varandras mössor under inflytande av alkohol hade jag gärna velat träffa. Hen hade gärna fått skriva ett hej i min också.
 
Emma jag tycker om dig! ♥ ♥ ♥ //Elin (det gjorde vi alltså inte innan)
 
DU JÄKLA COOLA GALNA TJEJ! PUSS! ♥ MADDE (caps lock på fyllan ni vet)
 
Proddekidsen är lite bättre, skippa campeon! //Thedde (den j*vla studentresan will haunt me for life)
 
Emma vad hände med löftet efter balen? //Musse (what happens at prom, stays at prom. eller i studentmössan i detta fallet)
 
Lycka till gumman // Sandra (hahahah)
 
Tänk att jag stått ut med dig alla år, "kommer sakna dig" (Det kommer jag) //Jonna the one and only (nänä, visa att hon tycker om mig nyktert går ju inte, men skriftligt efter lite champagne, det går!)
 
DU KAN FÅ VARA MIN SEKRETERARE //SARA PERSSON STATSMINISTER (den dagen hon blir statsminister tänker jag även skicka in mitt CV)
 
Älskar dig din slyna! //Hanna (älskar dig med, hoe)
 
Med flera. Fast dessa var bäst.
 

högt upp i luften (och lite på marken) med min lilla tant

Efter min körlektion igår åkte jag med min tant till Köpenhamn för en dag på Tivoli. Mitt första besök där faktiskt! (Vi har alla andra år åkt till antingen Bakken eller Liseberg) Kvalitetstid med mor, karuseller, bra väder, god mat, en del vin och slutligen Timbuktu. Kan det bli bättre? Bara att åka över med båt och slippa jobba bäddade för en toppendag.
 
Det här med att 3 har gratis täckning i Danmark också är en jättebra grej. Tyckte jag då det vill säga. Social tjej på tåget.
Första åkturen blev bara några minuter efter att vi kommit in. Det visade sig att mamma är en riktig fartdåre också, det hade jag heltglömt. Vem tror ni att jag har ärvt min totala orädsla för fart och höjder från?
Jag blev lite kär i Tivolis park. Så otroligt fint!
Till all you bloggers out there: behöver ni en fotograf som följer er vart ni än går? Sätt en kamera i handen på era föräldrar, ingenting ska fotograferas utan deras barn framför.
Vi åkte Fritt fall. Eller ja, så heter den ju inte på danska, men jag förstår ändå ingen danska så det spelar ingen roll. Snabbt ner gick det i alla fall. Not so much upp.
Emma: kolla vad fina svanar! Mamma: vill du att jag ska ta en bild på dig med dem? Emma: men herregud mamma, vi är väl inga töntiga turister! Mamma: nää för att fotografera svanar i en nöjespark är ju inte turist töntigt..
I kön till en av karusellerna såg jag denna tröjan som jag hängde upp mig på. "That the gambler lost all he does not have". Emma: säger man så, he does not have? Mamma: I do, he does. Emma: i don't, he doesn't. Mamma: i do not, he does not. 
 
När jag var yngre vände jag och mina vänner jämt på grammatiken för skojs skull, det var alltid i does och he/she/it do. Säger man det tillräckligt många gånger så fastnar det och börjar låta rätt. Fem år senare är det som med höger och vänster, omöjligt till man tänker efter. Förutom när jag kör, då svänger jag fel ändå.
Klockan tio började Timbuktu spela. Då satte vi oss på en uteservering och drack vin/irish coffee. Perfekt!
Timbuktu ♥
Efter att Timbuktu slutat spela gick vi en sista sväng i parken längs vattnet. Vi hittade ett fint ja-vad-det-nu-är. Självklart skulle jag fotograferas här med.
Efter en hel kvälls längtan efter det första vi såg när vi kom in på parken (men inte ville köpa direkt utan ta som efterrätt senare) så köpte vi äntligen chokladdoppade sticks med frukt och marshmallows. Så gott!
Jordgubbar, nougat, marshmallows och banan. Eller vadå, vad ser ni?
 
Tack mamma för en toppendag! ♥

stor i käften


jo just det!

Jag är färdig med fas C på teorin också!
 
Så atte'eeeh.. jag har en bit kvar på körkortet. Men jag är på väg! (bokstavligt talat)

always gotta keep busy or the voices start telling me to do wild things

Helt värdelös uppdatering. Fy skäms Emma. 
 
Men! Här kommer det fantastiska men'et. - Jag är en otroligt upptagen kvinna/tjej/bitch/wannabe kärring. Jo det är sant. Har jobbat mina fantastiska (nästan) tolvtimmars pass måndag och tisdag, och efter det har jag övningskört, haft läkartid, suttit med teorin, träffat vänner, tränat (!!!), övningskört lite mer och pratat en massa i telefon. Sånt är viktigt förstår ni. Så jag är upptagen. 
 
Men en snabb uppdatering på träningsfronten: power walkat före frukost varje dag since forever utom igår (ansåg mig ha lite dispens efter en sen kväll med lite drinkar) och skulle ha sprungit igår men hann inte så gjorde det idag. Upptäckte att jag klarade rundan bättre idag så måste ha pressat mig själv för lite senast. Så även på övningarna efter. Ökade allt. 100 knäböj, plankan 5x30, tio armhävningar, 25 vad-det-nu-heter-för-övning-med-stol-där-man-tränar-armarna-som-Madeleine-tipsade-om och 50 situps. Attans järnspikar, kom på nu att jag glömde att göra rygglyft. Får bli nästa gång.
 
Sängen kallar. Körlektion tidigt imorgon. Så tills vidare.. läs något vettigare.
 

RSS 2.0