Varför jag älskar julen

Allt tråkigt blir tio gånger bättre och finare med litt lampor uppå'.

//juloholic

PS, DET SNÖAR OCKSÅ!!! *överlycklig tjej*


Ville bara säga god natt..

 
Massa kärlek till alla er fina där ute. ♥♥♥♥♥♥ Åh, puss! Kramiz allijhopa!
 
 
 
Hahaha, skämtade bara.
 
 
God natt cp arslen!

Enstöring på café

Alltså Höganäs. Jag lovar att det är kallare här än i Helsingborg, och eftersom bussarna går så pass sällan som de gör så har jag verkligen fått känna på det idag. Jag ska på arbetsintervju här nämligen och närmsta bussen som gick anlände 45 min innan min intervju. Så jag satte mig på ett mysigt café och drack te istället. Funkar det också.

Deras koppar är lika stora som mitt ansikte förresten. Bara så ni vet.


Väntar bara på att blindtarmen ska börja krångla lite också

Åh mitt roliga liv. Min inneboende, also known as hostan, är en total bitch. Tre veckor nu tillsammans och vägrar göra slut. Om jag är själmordsbenägen? Bara lite. Plus att min visdomstand gör sig påmind också.
 
Hur jag kommer att spendera min fredag? Med på tok för lite alkohol. Det var allt från mig.
 
Hej.
 
Fast jag har faktiskt Snow White and the Huntsman på datorn, så det är inte all bad. Men fortfarande bad. Jag tycker ju om att gnälla så jag väljer vad jag vill highlighta.

Hej och hå, här ligger jag och kan inte somna

Jag gick och la mig för två timmar sedan. Det går inte att somna bara. Detta är väl enda fördelen med att vara arbetslös då i guess, ingen tid att passa imorgon. Nä om man skulle gå upp och dricka lite mjölk? Har googlat svårt-att-sova-tips och mjölk var ett utav de.

Funderade på att följa trenden och lägga upp sexy bed pose "jag ligger bara här och är sjukt snygg, oops jag sover dessutom naken hihi" eller den ultimata trendhiten med duck face minen, men insåg sen att jag har mer självrespekt än så.
Enjoy mitt nytvättade hår istället typ.


En bra start på veckan

Fröken soon-to-be-luspank blev inkallad för extrajobb idag. (Sing hallelujah)

Väldigt passande då jag och Jonna imorse diskuterade om brist på anledningar att gå upp på morgonen nu när man är arbetslös. Det finns ingen motivation att ställa klockan eller gå upp tidigt längre. Eller ja, förutom Desperate Housewives kl 10 då då.


När dubbelmoralen intar garderoben


"jag minns den gången jag skrev under ett BDSM kontrakt"

Spenderade kvällen en stund med Li och Agnes innan vi drog oss till Mato & Boris mfl. (Vi kollade Ted! Awesome film)

Låg och myste i Lis säng innan vi blev upphämtade. Och med mys menar jag med varsin telefon i högsta hugg så klart.
Agnes: Har du läst Fifty Shades of Grey?
Emma: Håller på, sjukt mycket tantsnusk i den.
Agnes: Jag vet, men man känner ändå igen sig..

..??


Bild skamlöst stulen från Lis Instagram.


realister i en värld av påhittad vampyrer

Never mind. The days of the vampire diaries are over.
 
Jävla skit serie. Bu-fucking-hu Elena bara gnäller. Hela tiden. Det är alltid synd om henne, oavsett vad som händer. "Jag ville inte bli vampyr" Man ba' nehe? Ta livet av dig då. "I don't want to die" Men suck it up då för fan. Buhu, buhu, buhu. Prozac någon?
 
Sandra och jag gick och diskutera gnäll-Elena efter att ha sett Breaking Dawn part 2 igår (ja så pass bra var filmen att vi kom in på andra vampyrserier..).
 
Sandra: Jag har inte sett mer än första avsnittet, orkar inte.
Emma: Borde inte heller göra det, men jag kan inte sluta. Det är så uselt, men så beroende. Hela konceptet suger egentligen. Fattar inte varför alla andra tycker att det är så fantastiskt?
Sandra: Inte jag heller, men alltså.. det är nog för att vi två är realister. Det funkar liksom inte på oss två.
 
Så eh ja, vampyrerna är vår verklighet.
 
True Blood nästa, tack.

blir inte mycket bättre än så här

Stefan + oboy + ostmacka med körsbärstomater = har det nog rätt bra ändå.

(Det enda som fattas nu är ett jobb. Gud?)


våldtäkts väder eller twilight väder?

Är på väg till stan för att möta upp Sandra. Breaking dawn part 2 ikväll!!

Är dessutom dimma ute, riktigt bra vampyr-nörd-väder. Speciellt för kvällen inviger jag min jättehalsduk för denna vintern. (För övrigt sjukt bra när man är osminkad och vill gömma sig)

Btw, what the fuck happened to my eye?


barack vs romney (lite så här i efterhand)

Vem sa att Obama är medias gullegris?


rövhattar och andra idioter

Jag talade med en rövhatt till polis idag. Ja, inte av den anledningen att hen var polis alltså, utan för att hen är en rövhatt som hade budat och vunnit en av mina auktioner på Tradera och sedan hade ångrat sig och ville inte betala för det. Och tja då ringer jag upp för att konfrontera hen varpå ryktet bekräftas att även idioter får bli poliser.
 
Emma: Men alltså lilla vän, ett bud är ju bindande.
Hen: Ja men så får du inte tala till mig.
Emma: Tala till dig hur då?
Hen: Du får inte kalla mig lilla vän.
Emma: Nehe, varför inte det?
Hen: Jag är faktiskt polis.
*tystnad'
Emma: ..Och?
Hen: Jag har lagen på min sida.
 
Man ba' jaha, och jag är arbetslös? Ser inte riktigt sambandet. Vi kom inte så långt efter det. Kan inte hjälpa det, men jag har så svårt att resonera med idioter eller förstå deras syn på saken. Fast tydligen får man inte kalla de för idioter heller. Blir ett jävla liv då.

a good day

Låg i sängen och drog mig när telefonen ringde. Arbetsintervju! Gjorde min morgon sååå mycket bättre. Och piggare.
 
Skypeade sedan vid tolv med familjen i Kina och fick träffa deras barn. Så fina! Mamman var jättetrevlig men kunde inte så bra engelska och jag är ju big fan av att tala för fort, haha, så jag fick lugna mig till mänsklig nivå. De verkar vara en toppenfamilj i alla fall och deras förväntningar överenstämmer med mina så förhoppningsvis är det en good match. Spännande!
 
Mailar nu detaljer med au pair agencyn och senare i veckan bokar jag kanske biljetten. Herregud, tänker jag verkligen göra det här? Änd aj who dånt spiiik änny schajneees!
HAPPY GIRL!
Skandal! - glömde att puta med läpparna. Förlåt!!! Ego pics + duck face is the shit. Kolla facebook om ni inte tror mig.

farfar♥

Spenderar helgen i Göteborg och besökte farfars grav tillsammans med farmor idag. Tände ljus och satte nya blommor. Vi gjorde även en snabbvisit inom kyrkan och pratade med prästen lite, men jag är rätt arg på Gud så kände inte riktigt för att hänga med hans fanclub.


RSS 2.0