jag vill dö

Av alla dumma idéer jag haft i mitt liv, så är nog den när jag går ut och socialiserar (läs: alkoholiserar) mig dagen innan jag ska åka tre timmar buss den absolut sämsta.

Tjej 92 mår inte bra. Tjej 92 vill just nu lägga sig i sängen och dra täcket över huvet. Tjej 92 åker till Göteborg för syskonhelg istället.

så länge varade den tystnaden

Jag tänkte precis skriva ett inlägg om hur skönt det är att vara ensam hemma (ja tills det blir mörkt det vill säga, men det är därför jag har Sofie) och hur tyst det är, tills min lillebror dog på wow (eller vad det nu är han spelar) och började skrika. Snart åker han också i alla fall. Och då blir det tyst igen. Bortsett från mig och Sofie då alltså.
Älskar förresten att jag inte gjort något med håret idag, absolut nada. Vaknade så där. Gud är på min sida idag. Alla andra dagar står han på någon annans.

dagens planer

- Städa hela nedanvåningen
- Tömma diskmaskinen
- Städa mitt rum (dammsuga, röja upp alla kläder)
- Gå igenom kylskåpet, rensa, skriva inköpslista
- Fixa med min bank och lönen
- Tvätta och packa inför Göteborg
 
Varför jag skriver det här på bloggen? Mamma och pappa är inte hemma, och det är sjukt onödigt att göra allt detta utan att de vet om det. (Jag tänkte även skicka före- och efterbilder över mms.)

bättre tv for the people!

Alltså, hade jag vetat att jag hade så här mycket inflytande..
..när jag skrev det här (klicka) inlägget, så hade jag skrivit om så mycket viktigare saker. Herregud, jag har ju en chans att påverka! Okej, ALLA som läser detta inlägget: Stäng av tv'n nästa gång Carola är på. Och när ni ändå är igång, stäng av när Allsång på Skansen och CSI är på också. Samt när ÖB-reklamerna går igång och när Kungen gör något uttalande. Finns tillräckligt med dagisbarn som skriker och säger dumt.
 
Och pappa, om du läser det här. jo Förhäxad är visst kvalitetstv!

blind på gatan

Var ute och gick imorse innan frukost igen, höll dock på att haverera efter halva då jag fick byta rutt (vägarbete) och gå en ännu längre. Jag tillhör då den kategorin som är hungriga direkt när de vaknar och mår smått illa innan jag fått mat i magen.

Solen låg på och jag såg absolut ingenting där jag gick, men det var det kanske ingen annan som gjorde heller så vad som hände mellan mig och stolpen kan stanna mellan oss. (Den stod inte där innan, jag lovar!)


skjut mig

Det enda värre än folk som spelar sin (telefon)musik är de som sjunger med till den. Skaffa hörlurar!


så sant om det vart sagt

Jag hittade precis denna bilden på Egoinas blogg. (Självklart läser jag inte den på jobbet, eeh..)

Det är alltså inte bara jag som är lite.. speciell, som mina föräldrar uttrycker det. Det finns fler av oss!

Dock måste jag ha usel lunkapacitet för jag lyckas aldrig!


min tid på väg till jobbet

Jag tycker faktiskt det är rätt mysigt att åka buss till och från jobbet, eller ja mysigt kanske är fel ordval men skönt då. Sitter i min egna värld med musik i öronen, låter någon annan köra mig dit jag ska och i nio fall av tio somnar jag på vägen. Jag kan inte hålla mig vaken när jag åker bil/buss/flygplan. Fysiskt omöjligt.


äntligen!

Efter tre dagar av ständigt sug efter choklad gjorde jag slag i saken och köpte ett. Varför jag inte gjorde det direkt? Är för lat.


"lika bra att vara ute i god tid"

God jul och.. eh.. glad midsommar!

Jobbet, har glömt en del julpynt uppe. Jag klagar inte, jag älskar julen.


lycklig tjej


ticnet kan ha det

Igår köade jag för biljetter till Swedish House Mafia på ticnets hemsida utan resultat och imorse gjorde jag det igen. Lyckan var total när jag ÄNTLIGEN fick tag i biljetter och precis skulle betala - när sidan crashar. Sen hamnade jag längst bak i kön igen.

Ingen lycklig tjej just nu om vi säger så.


hej då gamla bloggen, hej nya!

Jag har under en längre tid funderat på att byta blogg, tricktrucktrain har hängt med i strax över fyra år och känns som att det har passerat sitt "bäst före datum". Och jag är väl inte helt nöjd med namnet om sanningen ska fram.

Självklart kommer den att finnas kvar, det är fyra år av mitt liv jag älskar att läsa och minnas men jag vill ha något nytt. Så tills vidare kommer jag att hänga här, där dessutom blogg-appen funkar! Yeaaay.

RSS 2.0