Sightseeing som leder till en förbättrad värdsekonomi

Idag skulle jag ta Francesca till hutongerna för lite sight seeing. Efter att vi gått vilse, två gånger, ringde jag Tina och så fick hon förklara för en taxichaufför vart vi skulle. Sen gick vi vilse igen. Så då gav vi upp och åkte Qianmen, för att gå på denna charmiga gatan istället:
 
 
Det var ungefär så här jag och Francesca föreställt oss Beijing innan vi kom hit. (Tala om pålästa brudar) Det kryllar av turister här (Everyone who has a camera up is not from Beijing // Sewei) och en massa souvenirbutiker, matställen och vanliga klädbutiker. Vi åt lunch på Starbucks där (som dessutom har en västerländsk toalett till Francescas stora lycka), otroligt mysigt inrett (ja inte toan då alltså)(även om den var trevlig den också) på tre våningar och utsikt över gatan.
 
Sen hängav vi oss åt favoritsysslan här och förbättrade värdsekonomin samtidigt. Shopping (investering pappa, investering) Zara på Qianmen och sedan Forever21 på Wangfujing.
 
Ja jag vet, jag tar i vanliga fall inte sådana här bilder "wannabe fashion bloggerska" men klänningen är så mycket finare på än på galgen, så jag fick helt enkelt svälja min stolthet. Och principer. Plus så är bakgrunden kaos, så jag tycker att det jämnade ut det hela. Och jag varken ler eller har tatt av mig strumporna. Obstinat hörrni, obstinat!
Älskar peplum. Typ mer än min egen mamma. Eller okej, inte mer än mamma. ♥ (Men mer än brorsan i alla fall.)
Francesca: Oh Emma, you should buy this one! Emma: OMG, yes! Francesca: What? Eh, no Emma, i was only kidding! Emma: WIIIIHO!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0