Vill man vara fin får man.. vara ful först

Min hy har blivit väldigt mycket sämre sen jag kom hit (klorerat vatten, sliter på huden som sören) så jag köpte mig ett gäng ansiktsmasker för att motverka mina nya kompisar i ansiktet.
 
Så här ser en kinesisk ansiktmask ut. De tar det väldigt bokstavligt talat.

Kommentarer
Postat av: Karin

Vilken rolig blogg! kan du inte beratta lite mer om varfor du valde just Kina av alla stallen? :) visste knappt om att det ens var mojligt att aka dit som au pair! ar du nojd med ditt val, och hur gar det att passa barnen nar du inte kan spraket?

Nyfiken har, haha!

Svar: Kul att höra, tack så mycket! Egentligen var det en ren slump, jag ville lära mig ett nytt språk och funderade på kinesiska. Började kolla på att studera ett år här men det kostade för mycket så jag funderade på hur jag skulle finansiera det. Testade googla au pair + kina och poff! så var jag här ;) Jag är väldigt nöjd med mitt val av familj men förmedlingen lämnar ju mer att önska om man säger så. Trivs jättebra. Språket trodde jag skulle bli svårare men barn är lätta att läsa av och kommunicera med utan att behöva tala samma språk. Sen kan föräldrarna engelska så det hjälper så klart.
Hoppas att det var svar på din fråga! :)
None None

2013-02-13 @ 21:04:41
URL: http://softcotton.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0