På lekplatsen

Efter frukosten imorse hade vi inget inplanerat på dagens agenda så efter lite tristess hemma tog jag ungarna i varsin hand och så gick vi till lekplatsen istället. Blev en väldigt mysig förmiddag ute i solen (och för en gångs skull var det inte så jäkla kallt!)
 
Tiger frös om händerna och ville låna mina handskar. Hans händer är inte ens hälften av mina så det blev ju lite svårt att leka med de på, så han tog på sig de, värme händerna, tog av sig de igen och gjorde om den proceduren ett par gånger tills han tröttnade och vi gick in igen.
 
Ser ni förresten bulan i Tigers panna? Ja den är ju rätt svår att missa.. Bara några minuter efter att vi lämnat lägenheten så trillade Tiger och slog i huvudet. Massa massa tårar och "mäma, mäma" men på väg tillbaka igen så lugnade han ner sig och verkade inte ha ont, snarare blev han bara rädd av fallet och den plötsliga smällen, så vi gick tillbaka till lekplatsen. Och han fortsatte att leka utan problem. Liu kollade honom när han kom tillbaka men han är okej tack och lov. Fast senare på kvällen målade han läpparna med en röd tuschpenna så lite slog han nog i huvudet ändå..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0